عبور بیش از یک میلیون خودرو از مبادی خراسان‌ رضوی در دی ماه

به گزارش بازار، یوسف بنی‌اسدی اظهار کرد: بر اساس اطلاعات پلاک‌های رویت شده در دوربین‌های پلاک‌خوان ۲۵ میلیون ۵۶۶ هزار و ۸۴۵ پلاک در خراسان رضوی رویت شده که از این تعداد ۱۳۳ هزار و ۹۰۹ تخلف صورت گرفته است. همچنین بیشترین مجموع ورود و خروج خودرو در استان مربوط به ۲۸ دی است.

وی درخصوص ماندگاری خودروها در استان اظهار کرد: ۳۲ درصد از مجموع ماندگاری خودروها در استان بین یک تا ۳ روز و ۳۱ درصد بین ۳ تا ۷ روز و ۲۲ درصد نیز بیش از یک هفته بوده است و بیشترین مقاصد سفر هم‌استانی‌ها در دی نیز به ترتیب، تهران با سهم ۱۲ درصد، مازندران با سهم ۱۱ درصد، اصفهان با سهم ۹ درصد و خراسان شمالی با سهم ۸ درصد بوده است.

بنی اسدی درگفت‌وگو با ایسنا تعداد کل تماس‌ها با سامانه ۱۴۱ را ۱۱۶ هزار و ۳۲۶ تماس بیان کرد و افزود: از این تعداد ۷۴۷۳ تماس مربوط به بخش پاسخگویی بوده است.

رئیس اداره مدیریت راه‌ها خاطرنشان کرد: رانندگان می‌توانند جهت کسب اطلاع از آخرین وضعیت جاده‌های استان با سامانه تلفنی ۱۴۱ تماس حاصل کرده و یا با مراجعه به سایت و نصب نرم‌افزار ۱۴۱ از آخرین وضعیت محورهای کشور مطلع شوند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 − 1 =