طرح راهسازی بجنورد- سنخواست ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش بازار، سیدعلی میرکریمی اظهارکرد: عملیات اجرایی ساخت طرح با پیمانکاری قرارگاه خاتم اواخر تیرماه سال ۱۴۰۰ آغاز و با تکمیل این محور بخش زیادی از ترافیک خورویی محور بجنورد- جنگل گلستان به این محور اصلی انتقال خواهد یافت.

وی افزود: کمبود اعتبارات از جمله دلایل روند اجرای کندی طرح بوده و برای تکمیل آن نیاز به ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی ادامه داد: طرح از اهمیت بالایی برخوردار است و می طلبد اعتبارات ویژه برای آن در نظر گرفته شود، تاکنون ۱۰ کیلومتر مسیر به اتمام رسیده ۴۰ کیلومتر هم در دست اجرا است.

وی یادآور شد: محور بجنورد- سنخواست- جاجرم- میامی یکی از کریدورهایی است که مسافت بین استان خراسان شمالی تا مرکز کشور را کوتاه کند و خوشبختانه این طرح در استان خراسان شمالی از پیشرفت خوبی برخوردار است.

میرکریمی تاکید کرد: ارتقای راه‌های مواصلاتی بین استان های خراسان شمالی و سمنان می‌تواند به کاهش تصادفات جاده‌ای کمک کند و زائران و مسافرانی که از این محورها رفت و آمد می‌کنند به سلامت به مقصد برسند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 19 =