تهران از چهارشنبه بارانی می‌شود

به گزارش بازار، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده آسمانی صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و در نواحی صنعتی و مناطق پرتردد شهری به ویژه از ساعت‌های عصر تا صبح روز بعد همراه با افزایش غبار محلی و کاهش کیفیت هوا و گاهی کاهش دید پیش‌بینی می‌شود.

همچنین از چهارشنبه شب (۱۷ بهمن‌ماه) و طی روز پنجشنبه ( ۱۸ بهمن‌ماه) افزایش ابر و بارش پراکنده در گستره استان و بارش برف در دامنه‌ها و ارتفاعات شمالی مورد انتظار خواهد بود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال و فیروزکوه با کمینه دمای ۱۲- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۱۵ بهمن‌ماه) صاف و غبارآلود با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد و طی ‌سه شنبه (۱۶ بهمن‌ماه) صاف و غبارآلود با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 1 =