کمربندی راه‌آهن سالار–شادمهر به بهره برداری رسید

به گزارش بازار، مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران روز شنبه در آیین بهره‌برداری از این طرح عمرانی افزود: این طرح نقش کلیدی در توسعه اقتصادی منطقه و بهبود ایمنی حمل‌ و نقل ریلی ایفا خواهد کرد.

جبار علی ذاکری در تشریح مشخصات فنی این طرح ملی ادامه داد: این کمربندی ریلی به طول ۲۹ کیلومتر، به صورت زیرسازی دوخطه و روسازی یک خطه احداث شده است.

وی افزود: در طول مسیر، ۶ هزار و ۷۶۵ متر مربع پل و آبرو بنا شده و بیش از سه میلیون متر مکعب عملیات خاکی صورت گرفته است.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت:همچنین، برای اجرای این طرح، افزون بر ۸۹ هکتار از اراضی، تملک و آزاد شده و ارزش روز این طرح به حدود ۲۵ هزار میلیارد ریال ( ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان) می‌رسد.

ذاکری افزود: این دستاورد بزرگ، با پشتیبانی بی‌دریغ وزارت راه و شهرسازی و تلاش شبانه‌روزی متخصصان و کارکنان راه آهن محقق شده و نویدبخش توسعه‌ای پایدار و شکوفایی اقتصادی در شرق کشور است.

وی اضافه کرد: با اجرای این طرح طول مسیر سالار به شادمهر ۲۰ کیلومتر کاهش یافته است و از میزان مصرف سوخت کم می شود و توقف و مانور قطارها در ایستگاه تربت‌حیدریه نیز حذف می شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =