هشدار جدی محیط زیست استان تهران به واحدهای آلاینده

به گزارش بازار، حسن عباس‌نژاد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با هشدار نسبت به وضعیت بحرانی آلودگی هوا در پایان این هفته، اظهار داشت: ورود توده ‌های گردوغبار به استان تهران و افزایش شاخص‌ های آلایندگی، به سطحی نگران‌ کننده رسیده است و ضرورت دارد تمامی واحدهای صنعتی و تولیدی در اسرع وقت نسبت به کاهش فعالیت‌ های آلاینده خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه شرایط فعلی می‌ تواند سلامت عمومی شهروندان به ‌ویژه گروه‌ های حساس را به ‌طور جدی تهدید کند، افزود: انتظار داریم واحدهای آلاینده به‌ طور موقت فعالیت‌ های خود را کاهش داده و با به‌ کارگیری تمهیدات فنی، از افزایش انتشار آلاینده‌ ها جلوگیری کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران همچنین از شهروندان درخواست کرد تا در این شرایط از ترددهای غیرضروری خودداری کرده و در فضای بسته باقی بمانند.

عباس ‌نژاد با اشاره به اینکه نظارت بر عملکرد واحدهای صنعتی در این ایام تشدید خواهد شد، تصریح کرد: در صورت عدم همکاری و بی‌ توجهی به هشدارهای صادر شده، اقدامات قانونی قاطع علیه واحدهای متخلف اعمال خواهد شد.

وی در پایان تأکید کرد: حفظ سلامت مردم و پایداری محیط زیست مسئولیتی همگانی است که بدون همراهی دستگاه‌ های اجرایی، بخش خصوصی و مشارکت شهروندان محقق نخواهد شد و اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران با تمام ظرفیت خود در حال رصد شرایط و پیگیری اقدامات لازم برای کاهش آلودگی هوا است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 13 =