۵۰ کیلومتر از بزرگراه پارس‌آباد – مشگین‌شهر بهره برداری می‌شود

به گزارش بازار، محبوب حیدری روز چهارشنبه اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین موانع تکمیل طرح‌های توسعه بزرگراهی و جاده‌ای استان نبود منابع مالی است و در صورت تامین اعتبار طرح‌های بزرگراهی در دست اجرا در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی به افتتاح مسیر اصلی بزرگراه اردبیل- مشگین شهر اشاره کرد و گفت: طرح بزرگراه اردبیل – مشگین‌شهر به طول ۵۸ کیلومتر است که مسیر اصلی آن افتتاح شده و در این مسیر سه دستگاه زیرگذر، یک دستگاه روگذر و سه دستگاه لوله هوایی آب فعال است و برنامه‌ریزی برای تکمیل و بهره‌برداری از آن تا آخر مهرماه سال جاری پیش بینی شده است.

حیدری با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ۲۷.۵ کیلومتر توسعه بزرگراهی در سه‌راهی مشگین‌شهر – مرادلو گفت: در این طرح ۳۵ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین فعال بوده و عملیات خاکی آن در حال اجرا است.

وی اظهار کرد: ۴۰ کیلومتر از سه‌راهی سربند – مشگین‌شهر در حال اجرا بوده که ۲۶ کیلومتر آن تا مرحله لایه اول آسفالت شده و اجرای لایه دوم آسفالت نیز در این مسیر آغاز شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: به رغم مطالبات ۲ هزار میلیارد ریالی پیمانکار سه‌راهی سربند – مشگین‌شهر از اداره کل راه و شهرسازی استان، این طرح با ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی همچنان به طور کامل فعال بوده و عملیات اجرایی آن تداوم دارد.

حیدری افزود: در صورت تحقق منابع مورد نیاز طرح‌های بزرگراهی استان با هدف ارتقای ایمنی جاده‌ها مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

وی همچنین درباره طرح‌های دیگر حوزه راه و شهرسازی شهرستان پارس‌آباد گفت: عملیات ساختمان کتابخانه عمومی پارس‌آباد با پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصد در حال اجراست که در صورت تخصیص به موقع اعتبارات لازم و مصوب امسال به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: ساختمان فرمانداری پارس آباد هم با پیشرفت ۶۰ درصدی در مرحله نازک کاری و اجرای تاسیسات است و با تامین به موقع منابع مالی طی هفته دولت امسال مورد بهره برداری قرار می گیرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + شش =