تعیین تکلیف وضعیت تحصیلی دانشجویان علوم پزشکی دارای دروس ناتمام

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر محمدرضا صبری مشاور معاون آموزش و دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی معاونت آموزشی وزارت بهداشت با ابلاغ بخشنامه‌ای نحوه ادامه تحصیل دانشجویانی که در نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دارای دروس ناتمام بوده و پس از شرکت در امتحانات دروس مذکور مشروط شده‌اند را اعلام کرد.

متن این بخش‌نامه به شرح ذیل است:

«پیرو ابلاغیه شماره ۵۲۳/۵۰۰/د مورخ ۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ در خصوص دانشجویانی که در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ دروس ناتمام داشته اند، به استحضار می رساند در صورتی که پس از ثبت نمرات دروس ناتمام این دانشجویان مشروط شده باشند:

– دروسی را که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ تا سقف ۲۰ واحد اخذ کرده اند به قوت خود باقی است و واحدهای دانشجو تا سقف ۱۴ واحد به دلیل مشروطی حذف نمی شود.

– همچنین دروس دانشجویانی که نیمسال دوم سال تحصیلی جاری آخرین نیمسال تحصیلی آنها بوده و تا سقف ۲۴ واحد اخذ کرده اند به قوت خود باقی است و حذف نمی شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × پنج =