حضور مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در نمایشگاه قرآن کریم

به گزارش خبرگزاری مهر، سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حضور مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و سایر نهادهای قرآنی، فرهنگی و حوزوی در تهران برگزار می‌شود.

مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران نیز در بخش نهادهای حوزوی ضمن برپایی غرفه، نشست‌های تخصصی در حوزه زن و خانواده، مشاوره خانواده و… خواهد داشت.

نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از چهارشنبه ۱۵ اسفندماه سال جاری، مطابق با چهارم ماه مبارک رمضان تا ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۳ مطابق با پانزدهم ماه مبارک رمضان در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − پانزده =