هشدار شدید نیروهای مسلح به آمریکا/ هر آسیب به زیرساخت‌های ایران، منطقه را به آتش می‌کشد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، سردار سرتیپ ابوالفضل شکارچی سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت که هجوم با قدرت به دشمن دکترین جمهوری اسلامی ایران است.

سخنگوی نیرو‌های مسلح افزود: اگر (دشمنان) می‌توانستند ما را از بین ببرند، ساعتی صبر نمی‌کردند و بعد از الطاف خداوند ما قدرت مهمی به نام مردم داریم که دشمنان این را می‌بینند.

وی گفت که آمریکا و دولت اسرائیل حق ندارند در منطقه باشند. سال‌هاست آنها کشور‌های منطقه را غارت می‌کنند و عامل ناامنی هستند.

سردار شکاچری ادامه داد: حاکمیت جمهوری اسلامی بر تنگه هرمز عامل امنیت بر کل منطقه است نه ناامنی و ️ما بر خروج آمریکا از منطقه تاکید داریم و تا ابد از تنگه هرمز کوتاه نمی‌آییم.

وی تصریح کرد، اگر به زیرساخت‌های ما آسیبی برسد همه‌ی زیرساخت‌های منطقه هدف ما است این خواسته‌ی خودخواهانه‌ی ما نیست، بلکه با آمریکا مشکل داریم که از آن سوی زمین آمده‌اند.

سخنگوی نیرو‌های مسلح افزود: اگر آمریکا نباشد کسی در منطقه با دیگران بد صحبت نمی‌کند. به دشمن پاسخ دندان شکن دادیم و در ادامه هم می‌دهیم، آنها ضربات محکمی خوردند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + پنج =