تجدیدعهد اساتید و دانشگاهیان با قائد شهید امت

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در یادداشتی نوشت: در انتقام خون پاک آقای شهید ایران، از قاتلان تروریست، ترامپ ملعون و نتانیاهوی کودک‌کش پیشگام و پیشتاز خواهیم بود.

متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ وَ اللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِیرٌ» خداوند مؤمنان از شما را به درجه‌ای و علمای شما را به درجاتی عظیم بلند گرداند و خدا به آنچه انجام می‌دهید، آگاه است. (سوره مجادله، آیه ۱۱)

حمد و سپاس خدای جهانیان را که از باب حکمت و رحمت خویش اراده فرمود تا ابنای بشر در عهد آخرالزمان و عصر جاهلیت مدرن، با حاکمیت ظالمان صهیون و مفسدان اپستینی، با دیدگان خویش شاهد حضور شخصیتی در تراز اولیاء الهی و حکومتی تداعی‌کننده حکمرانی خلیفه‌اللهی باشند.

با ظهور این شخصیت آسمانی، اراده الهی بر این تعلق گرفت که انسان معاصر، ملت‌های مسلمان، بویژه مردم شریف و مؤمن ایران، هم امکان ظهور انسان کامل غیرمعصوم در مکتب اسلام ناب محمدی (ص)، علوی، فاطمی، حسینی و خمینی (علیهم السلام) را داشته باشد و هم شاهد برکات وجودی آن در مسیر پیشرفت و آبادانی کشور و ایران قوی در ابعاد مختلف دفاعی و امنیتی، اجتماعی و فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، بویژه آگاهی و دانایی، تحت عناوین پیشرفت‌های علمی و فناوری، تخصصی و دانشی باشند.

پیشرفت‌هایی که بی‌تردید مرهون دوراندیشی تمدنی، تدابیر حکیمانه و توصیه‌های راهبردی عالم مجاهد، فرزانه دوران، سیدالشهدای انقلاب اسلامی، قائد شهید امت اسلام، نفس زکیه، حضرت آیت‌الله امام سیدعلی حسینی خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه) بوده و اعتقاد قلبی معظم‌له (رض) به روشنفکران متعهد، دانشگاهیان و دانشجویان، جوانان و استعداد ایرانی می‌باشد که علائم آن را می‌توان در سیره عملی و نظری‌شان و همنشینی‌های منظم با دانشجویان و تشکیل حلقه‌های تبیینی و عاطفی با اساتید و هنرمندان، شعراء و ورزشکاران مشاهده کرد.

آن فقیه دوراندیش، حکیم کم‌نظیر و سیاست‌ورز متخلق، عالم عادل، عارف شهید با باور وافر و اعتقاد عمیق به «العلم سلطان»، توصیه‌های خویش به پیشرفت علمی را با راه‌اندازی جنبش علمی کشور در پیش گرفت و جایگاه علمی کشور را از مرتبه‌های پایین تا طبقات متوسط ارتقاء داد؛ جایی که زنگ خطر را برای قدرت‌های بزرگ علمی جهان به صدا درآورد و طبق مصرحات مجلات معتبر علمی دنیا، تهدیدات سیاسی و تحریم‌های علمی و فناوری دشمن آغاز گردید. با این وجود، قائد شهید بر رشد علمی کشور در قالب‌های ترویج کرسی‌های علمی، الگوی پیشرفت اسلامی-ایرانی، سند چشم‌انداز بیست‌ساله، تشکیل معاونت علمی ریاست‌جمهوری، بنیاد علمی نخبگان، شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه تمدن‌ساز تأکید کرد و تا رسیدن ایران عزیز به جایگاه‌های زیر بیستم جهان ادامه داد و همچنان مطالبه خویش در این زمینه را درخواست شتاب علمی به جای رشد علمی پیگیری نمودند.

اینک که آن عزیز سفرکرده در جمع ظاهری ما نیست و مراسم حاضر بخش ناچیزی از ادای دین جامعه دانشگاهیان در پاسداشت سال‌ها مجاهدت مخلصانه، تکریم امام شهید امت و مقام شامخ سیدالشهدای انقلاب اسلامی محسوب می‌گردد، اما راه روشن او و رهنمودها و فرامین ارزنده‌اش چون گنجینه‌ای بزرگ فراروی ماست تا منویات نورانیش در اعتلای کلمه‌الله، سربلندی ملت‌های مسلمان و ایران قوی، چشم‌انداز علمی معظم‌له (ره) خاصه قرارگرفتن ایران اسلامی در سکوهای برتر دنیا، دانشگاه تمدن‌ساز و تولید علم نافع و شتاب علمی ایران اسلامی محقق و جامه‌ی عمل پوشیده شود.

اینجانب ضمن تبریک و تسلیت شهادت رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی محضر بقیه‌الله الاعظم (أرواحنا فداه)، ملت شریف ایران، بیت معزز بویژه رهبر محبوب و عزیزتر از جانمان حضرت آیت‌الله امام سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله العالی) و شما برادران و خواهران داغدار، اساتید و دانشگاهیان محترم که با حضور خویش روشنی‌بخش این مراسم بودید، استدعا دارم از همین مکان و لحظه، تعهد و میثاق خویش را بر موارد زیر اعلام داریم:

۱. در انتقام خون پاکش، از قاتلان تروریست، ترامپ ملعون و نتانیاهوی کودک‌کش پیشگام و پیشتاز باشیم.

۲. بر ادامه‌ی راه نورانیش تا پیروزی نهایی جبهه مقاومت، ملت ایران و مستضعفان جهان تا آخرین قطره خون جانفشانی خواهیم کرد.

۳. تمامی جهد و کوشش علمی و تخصصی خویش را تا تحقق منویات عملی قائد شهید امت و رسیدن به قله‌های پرافتخار جهانی به کار گرفته و لحظه‌ای درنگ نخواهیم کرد.

۴. با خلف صالح آن شهید والا مقام و فرزند برومندش، مقام معظم رهبری، تا اعتلای کلمه‌الله و ظهور دولت یار، تجدید عهد می‌بندیم که در حفظ اسلام و دفاع از میهن اسلامی چون سربازی وفادار و فرمانده‌ای شجاع، مطیع فرامین و اوامرش باشیم. إن‌شاءالله.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 10 =