گودرزی: نباید دوقطبی کاذب صلح و جنگ ایجاد شود

به گزارش خبرنگار مهر، عباس گودرزی، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی عصر امروز (دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵) طی نشست خبری، اظهار کرد: ملت ایران اجازه غلط‌های زیادی را به آمریکا و نظام سلطه نمی‌دهد و ملت ایران پیروز نهایی است.

وی متذکر شد: جنگ تحمیلی ناجوانمردانه‌ای علیه ملت ایران شکل گرفت، اما باید احساس پیروزی در میان مردم تقویت شود که در این میان رسانه‌ها نقش زیادی دارد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فراموش نکنیم دشمن آمده بود تا ایران را از نقشه جهان حذف کند و کار را تمام‌ کند و نظام جمهوری اسلامی ایران را سقوط‌ کرده می‌دانست، اما محاسباتش غلط از آب درآمد و زمین‌گیر شد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: افزایش تاب‌آوری مردم موضوع مهمی است، چراکه این تاب‌آوری در جنگ اراده اهمیت دارد و پیروزی نهایی کسی است که مقاومت بیشتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم دو قطبی در کشور شکل گیرد، تصریح کرد: نباید دوقطبی کاذب صلح و جنگ ایجاد شود، چرا که این کار ناعادلانه، غیرمنصفانه و غیرشرافتمندانه است. جنگ ما مبنایی است، چرا که ما استقلال‌طلب هستیم و آن‌ها سلطه‌طلب هستند و ما نمی‌خواهیم بیگانگان برای ما تصمیم بگیرند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس درباره آخرین وضعیت استیضاح وزرا در مجلس، گفت: ما یک استیضاح ارجاع شده به کمیسیون اجتماعی داریم که از سوی هیات رئیسه به کمیسیون اجتماعی انجام شده و باید در دستور کار قرار می گرفت، اما بنا بر ملاحظاتی در دستور کار قرار نگرفت. البته بنا به خواست نمایندگان طبیعتا می تواند مسیر خود را طی کند.

وی ادامه داد: در خصوص استیضاح‌هایی که از سوی هیات رییسه به کمیسیون ها ارجاع نشده است، همکاران پیگیری می کنند اما توصیه مجلس این است که دولت خودش نسبت به ترمیم کابینه اقدام کند. بهتر است خود دولت قبل از هر تصمیمی از سوی مجلس، کابینه را ترمیم کند چراکه مسیر کم هزینه‌تری است. نگاه قالب بر مجلس مچ گیری از دولت نیست، بلکه ما به دنبال کمک به دولت هستیم.

گودرزی تاکید کرد: دولت در خط مقدم خدمت به مردم است و وظیفه ما کمک به دولت است. امیدواریم دولت ترمیم کابینه را انجام دهد. این حرف هم که در شرایط جنگی جابجایی و تغییر در دولت درست نیست، حرف دقیقی نیست.

گودرزی درباره بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی اطلاعات و دفاع، گفت: هرگاه دولت به مجلس معرفی کند، مجلس آمادگی دارد با فوریت برای رای اعتماد به وزرا اقدام کند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مجلس برنامه‌ای برای اصلاح لایحه بودجه ۱۴۰۵ دارد، گفت: در پیام رهبر انقلاب به مناسب روز مجلس اشاره شد که نیاز به اصلاح برنامه هفتم و بودجه است. نگاه مجلس نیز بر همین موضوع است.

وی افزود: بحث ماده ۴۶ برنامه هفتم مطالبه مجلس است که در اولویت اجرای دولت قرار گیرد. اما با توجه به اینکه وارد نیمه پایانی سال شده و دولت باید بودجه سال ۱۴۰۶ را تدوین کند، ممکن است تمرکز بر بودجه ۱۴۰۶ برای اعمال اصلاحات باشد. البته مجلس این آمادگی را دارد که در قالب طرح های مختلف برخی از اصلاحات را در دستور کار قرار دهد.

در حال تکمیل

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − یک =