سردار قاآنی: فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، با اشاره به تحولات اخیر فلسطین اشغالی، اظهار داشت: آرمان فلسطین، از بحر تا نهر، امروز بیش از هر زمان دیگری زنده، پویا و دست‌یافتنی است و این حقیقتی است که دشمنان را به ستوه آورده است.

وی با بیان اینکه صهیونیست‌ها با توسعه شهرک‌سازی و تشدید جنایات خود در کرانه باختری و غزه، در صدد فرار از بحران عمیق داخلی برآمده‌اند، افزود: این اقدامات نه‌تنها نمی‌تواند شکست‌های راهبردی و میدانی آنان را از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون پنهان کند، بلکه نشان‌دهنده انفعال و بن‌بست همه‌جانبه نظامی، امنیتی، سیاسی و اجتماعی رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی است.

فرمانده نیروی قدس تأکید کرد: فلسطین آرمانی زنده، پابرجا و تغییرناپذیر است که با اتکا به وعده الهی و مقاومت مردمی، تا تحقق کامل پیروزی حق بر باطل تداوم خواهد یافت و هیچ توطئه و جنایتی قادر به خاموش کردن این آتش فروزان نیست.

سردار قاآنی در پایان خاطرنشان کرد: محور مقاومت با هوشیاری کامل، معادلات میدان را رصد می‌کند و پاسخ کوبنده به هرگونه ماجراجویی دشمن، در وقت خود داده خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 8 =