خروج میلیونی اتباع غیرمجاز از کشور / صف نانوایی‌ها خلوت شد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، اسکندر مومنی روز یکشنبه در دیدار با اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار در وزارت کشور، اظهار کرد: ما هیچگاه و در هیچ شرایطی، نگاه منفی و ستیزانه به اتباع نداشته و نداریم.

وی با اشاره خروج یک میلیون و ۱۰۰ هزار تبعه افغانستانی غیر مجاز از کشور، تصریح کرد: با خروج این تعداد تبعه غیرمجاز، میزان تراکنش نان(خرید) ۶ درصد کاهش یافته است.

در این مراسم از خانواده سردار شهید محمد باقری که در جریان حملات موشکی و تجاوزکارانه رژیم سفاک صهیونیستی به درجه رفیع شهادت نایل آمد، تجلیل شد.

همچنین در این مراسم از خانواده شهید نیما رجب پور خبرنگار و سردبیر شبکه خبر صدا و سیما که در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه ای سیما به شهادت رسید، هم تقدیر شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 10 =