جانشین دورسون در پرسپولیس معرفی شد

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از برترین‌ها، دجانینی، مهاجم آفریقایی توسط وحید هاشمیان به رضا درویش برای جذب معرفی شده است.

 پرسپولیس بعد از جدایی سروار دورسون حالا به‌دنبال تقویت خط حمله‌اش است. شنیده‌ها حاکی از آن است که نام یک مهاجم آفریقایی ۳۴ ساله سر زبان‌ها افتاده؛ دجانینی تاوارس.

بر اساس خبر‌های غیررسمی، وحید هاشمیان این مهاجم باتجربه کیپ‌وردی را به رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس معرفی کرده و حالا سرخ‌ها مشغول بررسی شرایط جذب او هستند.

جانشین دورسون در پرسپولیس معرفی شد

دجانینی رزومه پُر و پیمانی دارد؛ او سابقه بازی در تیم‌های مختلفی از جمله سانتوس لاگونا در مکزیک، ترابوزان‌اسپور در ترکیه و الاهلی عربستان را در کارنامه‌اش ثبت کرده  است.

سرخ‌ها که پس از جدایی دورسون نیاز مبرمی به یک مهاجم گلزن دارند، حالا امیدوارند با جذب دجانینی، خط حمله‌ای ترسناک برای ادامه لیگ بسازند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =