محور کرج چالوس تا ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ مسدود است

به گزارش بازار، داریوش باقرجوان گفت: به دلیل اجرای عملیات کارگاه جاده‌ای، محور کرج چالوس در محدوده استان به صورت مقطعی مسدود خواهد شد. تردد وسایل نقلیه در زمان اجرای عملیات می‌تواند از مسیر جایگزین آزادراه تهران–شمال انجام شود.

مدیرکل راهداری البرز توضیح داد: این محدودیت شامل حدفاصل کرج تا شهرستانک و کیلومتر ۱۸ تا ۳۰ محور کرج–چالوس است و از تاریخ ۲۶ بهمن لغایت ۱۸ اسفند، در روزهای شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت ۹ صبح تا ۱۴ اعمال می‌شود این محدودیت شامل روزهای پنجشنبه و جمعه، ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چندروزه نمی‌شود.

مدیرکل راهداری البرز از رانندگان خواست برای تردد در این مدت از آزادراه تهران–شمال به‌عنوان مسیر جایگزین استفاده کنند تا عملیات کارگاه به‌صورت ایمن انجام شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × چهار =