امروز؛ جو پایدار در اغلب مناطق کشور| آلودگی شهرهای صنعتی

به گزارش بازار، از هواشناسی، امروز در گیلان و غرب مازندران و شنبه در سواحل دریای خزر، برخی مناطق اردبیل، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، بارش پراکنده و وزش باد پیش بینی می شود.

از بعد از ظهر امروز سرعت وزش باد در شرق و جنوب شرق کشور افزایش می یابد.

از اواخر وقت یکشنبه در سواحل غربی دریای خزر و غرب کشور و دوشنبه در برخی نقاط غرب دامنه های جنوبی البرز، دامنه های زاگرس مرکزی، سواحل دریای خزر، برخی نقاط مرکز و به تدریج شمال شرق و شرق کشور، افزایش ابر، بارش باران و وزش باد، گاهی همراه با رعد و برق و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیش بینی می شود.

این وضعیت سه شنبه در سواحل دریای خزر و خراسان شمالی پیش بینی می شود.

شنبه و یکشنبه تشدید وزش باد موجب خیزش گرد و خاک در این مناطق خواهد شد.

خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان از جمعه تا یکشنبه به تناوب مواج است.

آسمان امروز تهران صاف تا کمی ابری و غبارآلود است. بیشینه دمای امروز پایتخت ۱۱ و کمینه دمای آن سه درجه سانتی گراد بالای صفر خواهد بود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =