۷ هزار ناوگان حمل ونقل عمومی جاده‌ای کشور در معرض فرسودگی قرار دارند

به گزارش بازار، علی احمدی فینی رئیس ستاد مدیریت حمل ونقل سوخت کشور گفت: در کشور ۱۵ هزار ناوگان حمل ونقلی وجود دارد که از این میزان ۷ هزا رناوگان در سن فرسودگی قرار دارند که هر سال بر سن این فرسودگی اضافه می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین و بهترین راهکارها برای اجرای طرح نوسازی ناوگان حمل ونقل سنگین اجرای مصوبه شورای اقتصاد است به طوری که این مصوبه برای ۸۵ هزار ناوگان پیش بینی شده و با اجرای این طرح ما شاهد یک رشد چشم گیری در کاهش تصادفات و همچنین افزایش ایمنی جاده و کاهش مصرف سوخت و آلایندگی‌های جوی خواهیم بود.

رئیس ستاد مدیریت حمل ونقل سوخت کشور اظهار کرد: یکی از تکالیف شورای اقتصاد نوسازی ناوگان حمل ونقل جاده‌ای است به طوری که د رحال حاضر نیاز فوری ما در این بخش نوسازی ۲ هزار ناوگان است که بخش زیادی از این ناوگان توسط وزارت صمت باید اجرایی شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + دو =