رشد ۱۵ درصدی جابجایی مسافر در راه آهن اراک

به گزارش بازار، سعید ترکی روز شنبه افزود: در این بازه زمانی ۲۹ میلیون و ۳۴۴ هزار و ۲۴۸ نفر – مسافر جابه جا شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵ درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه مردم به دلیل ایمنی بالای قطار و امکان سفر خانوادگی، استقبال قابل توجهی از راه آهن برای مسافرت دارند، افزود: میزان اشغال قطارها در فروردین ماه سال جاری ۹۷ درصد بوده که این شاخص نیز نسبت به سال گذشته ۱۴ درصد رشد داشته است.

مدیرکل راه‌آهن منطقه اراک خاطرنشان کرد: جابجایی بیش از ۴۴ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری راه آهن اراک، زمینه حذف چندین هزار خودرو از سطح جاده‌ها را فراهم کرد که کاهش ترافیک و سوانح جاده‌ای را به‌دنبال دارد و می‌توان گفت راه‌آهن سهم جدی در اجرای اهداف پویش نه به تصادفات داشته است.

ترکی ضمن تاکید بر اهمیت نظارت مستمر گفت: رضایتمندی مسافران زمینه استفاده بیشتر از قطار و کاهش تصادف جاده‌ای را فراهم می‌کند، در اراک نظارت کشیک به صورت شبانه روزی انجام و ماموران ارشد نیز روند فعالیت‌ها و خدمات رسانی به مسافرانرا به صورت مستمر بررسی می‌کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − دوازده =