فرود اضطراری ۵ هواپیما در فرودگاه بندرعباس

به گزارش بازار، جمشید دلفاردی اظهار داشت: در پی نامساعد بودن شرایط جوی و کاهش دید افقی در فرودگاه‌های کیش و قشم، ‌پنج پرواز مسافربری ناچار به تغییر مسیر و فرود اضطراری در فرودگاه بین‌المللی بندرعباس شدند.

وی افزود: چهار فروند از این هواپیماها روز سه‌شنبه و یک فروند دیگر صبح امروز با هماهنگی کامل و رعایت تمامی ضوابط ایمنی در این فرودگاه به زمین نشستند.

مدیرکل فرودگاه‌های هرمزگان با اشاره به آمادگی و همکاری تیم‌های عملیاتی، گفت: فرودگاه بندرعباس با آمادگی کامل و اقدامات فوری، خدمات لازم را به مسافران و خدمه این پروازها ارائه کرده و شرایط مساعد برای استقرار موقت آن‌ها را فراهم ساخته است.

دلفاردی خاطرنشان کرد: فرودگاه بین‌المللی بندرعباس در چنین شرایطی به عنوان فرودگاه جایگزین در جنوب کشور، همواره آماده خدمات‌رسانی به پروازهای داخلی و بین‌المللی است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 4 =