آتش‌سوزی کنترل‌شده در فرودگاه مشهد تا ساعاتی دیگر

به گزارش بازار، روابط‌عمومی فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی در اطلاعیه‌ای از آتش‌سوزی کنترل‌شده علف‌های خشک و هرز در حاشیه سطوح پروازی فرودگاه مشهد تا ساعاتی دیگر خبر داد.

در این اطلاعیه‌ای آمده است: با توجه به افزایش دمای هوا و در راستای رعایت الزامات ایمنی، عملیات سوزاندن علف‌های هرز و خشک در حاشیه سطوح پروازی فرودگاه مشهد تا ساعاتی دیگر آغاز خواهد شد و این عملیات هیچ اختلالی در انجام پروازها به‌وجود نمی‌آورد.

روابط‌عمومی فرودگاه‌های خراسان‌رضوی از شهروندان و ساکنان اطراف فرودگاه مشهد درخواست کرده که نسبت به مشاهده دود ناشی از این حریق برنامه‌ریزی‌شده، نگرانی نداشته باشند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =