قطعه ۷ آزادراه شیراز ـ اصفهان زیربار ترافیکی می‌رود| علمیات اجرایی قطعه ۸ آغاز می‌شود

به گزارش بازار، محمود رضایی کوچی با اعلام این خبر گفت: عملیات اجرایی قطعه هفت آزادراه شیراز ـ اصفهان به طور ۱۳ کیلومتر به اتمام رسید و طی چند روز آینده زیربار ترافیکی خواهد رفت اما برای آن مراسم افتتاح یا بهره‌برداری برگزار نخواهیم کرد.

وی با یادآوری اینکه قطعه هفت آزادراه شیراز ـ اصفهان از تنگ خیاره آغاز شده و تا سه راهی قلات واقع در جاده شیراز ـ سپیدان ادامه دارد، گفت: یک کیلومتر باقی مانده قطعه هفت تا سه راهی قلات به دلایل فنی از مسیر قدیمی اجرا شده است.

رضایی کوچی در خصوص قطعه هشت آزادراه شیراز ـ اصفهان که این آزادراه را به آزادراه شیراز ـ بوشهر متصل می‌کند، نیز گفت: بخشی از عملیات تملک اراضی قطعه هشت انجام شده و هنوز بخش دیگری نیاز به تملک دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس ادامه داد: مسیر اولیه قطعه هشت تملک شده و قراردادهای پیمانکار هم نهایی شده است که طی چند روز آینده نیز عملیات تملک سایر اراضی انجام خواهد شد و بعد از آن عملیات اجرایی قطعه هشت آغاز می‌شود.

وی در پایان یادآور شد: قطعه هشت آزادراه شیراز ـ اصفهان از سه راهی قلات به سمت جنوب شهرک گلستان ادامه خواهد یافت و در نهایت به بزرگراه حسینی‌الهاشمی و در ادامه آن به آزادراه شیراز ـ بوشهر متصل می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =