۱۰۵۴ میلیارد تومان برای ایمن‌سازی راه‌های شریانی کردستان نیاز است

به گزارش بازار، صلاح‌الدین محمدی اظهار کرد: در محورهای مواصلاتی کردستان ۱۶ نقطه حادثه‌خیز مصوب وجود داشت که تاکنون ۹ نقطه آن به طور کامل رفع شده و عملیات اصلاح هفت نقطه دیگر با پیشرفت بیش از ۴۰ درصد در حال انجام است.

وی افزود: سال گذشته ۸۶ نقطه دارای پتانسیل بالای تصادف در جاده‌های پرتردد استان شناسایی شد که با اقداماتی مانند نصب علائم هشدار، اصلاح شیب شیروانی‌ها و اجرای روشنایی نقطه‌ای نسبت به کاهش خطرات در این نقاط اقدام شده است.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کردستان با بیان اینکه طی دوازده ماه گذشته عملیات رفع نقاط حادثه‌خیز با استفاده از توان ماشین‌آلات راهداری و اعتباری معادل ۲۱۰ میلیارد تومان اجرا شده، خاطرنشان کرد: احداث خاکریز حفاظتی، اصلاح شیب شیروانی‌ها و شانه‌سازی جاده‌ها از جمله این اقدامات است.

محمدی با اشاره به نیاز جدی به اعتبارات برای ارتقای ایمنی جاده‌ها گفت: برآوردها نشان می‌دهد در راه‌های شریانی استان حدود یک‌هزار و ۵۴ میلیارد تومان و در راه‌های فرعی و روستایی حدود ۸۴۴ میلیارد تومان اعتبار ایمنی لازم است که این اقدامات بر اساس اولویت‌بندی و متناسب با منابع در دست اجراست.

وی یادآور شد: هم‌اکنون بیش از پنج‌هزار و ۵۰۰ کیلومتر از راه‌های کردستان تحت پوشش فعالیت‌های راهداری و اقدامات ایمنی قرار دارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =