اگر میگو و اسفناج در خانه دارید، این غذا را درست کنید

به گزارش همشهری آنلاین، برخی پاستاها هستند که شاید اسم آن‌ها را کمتر شنیده باشید، اما آنقدر خوش‌طعم و جذاب هستند که با یک بار امتحان کردن عاشق آن‌ها خواهید شد. یکی از آن‌ها پاستا با میگو و اسفناج است. در این غذا میگو با سس قارچ و خامه کاملا طعم‌دار و به دلیل بافت لطیفی که دارد به مکملی خوب برای پاستا تبدیل می‌شود.

شاید جزو آن دسته از افراد باشید که به خاطر بوی میگو به خوردن آن علاقه ندارند، اما به شما قول می‌دهیم با استفاده از این دستور پخت نه تنها دیگر هیچ بوی ناخوشایندی از میگو حس نخواهید کرد، بلکه از طعم و بافت فوق‌العاده‌ی آن بسیار لذت خواهید برد.

بیشتر بخوانید:

بفرمایید مرغ همایونی مجلسی با سس پیاز و ادویه‌های معطر!

مواد لازم

پاستا پنه یا فتوچینی: ۲۰۰ گرم
میگو: ۲۵۰ گرم
بیبی اسفناج: ۱۵۰ گرم
قارچ ورقه شده: ۵۰۰ گرم
شیر: ۱.۵ پیمانه
خامه: ۲۰۰ گرم
کره: ۴۰ گرم
پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
سیر له شده: ۴ حبه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه

۱. برای شروع قارچ‌ها را با کمی کره تفت دهید و سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید.

۲. کمی دیگر کره به همان تابه اضافه کنید و میگوها را با نمک، فلفل سیاه و نیمی از سیر له شده، به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا بپزند. سپس میگوها را هم از تابه خارج کنید. دقت کنید که میگوها را نباید بیش از حد بپزید؛ پخت زیاد باعث سفت شدن میگو می‌شود.

۳. پس از خارج کردن میگوها از تابه، مابقی سیر را با مابقی کره در آن بریزید و کمی تفت دهید. بعد اسفناج را به آن‌ها اضافه کنید و به اندازه‌ای تفت دهید که اسفناج نیم‌پز شود.

۴. بعد از نیم‌پز شدن اسفناج‌ها، شیر را اضافه کنید.

۵. بعد از داغ شدن شیر، خامه را اضافه کنید. خامه را باید کمی قبل‌تر از یخچال بیرون بگذارید تا هم‌دمای محیط شود.

۶. بعد از حل شدن خامه در شیر، نوبت اضافه کردن پودر پنیر پارمزان است.

۷. زمانی که سس شما یکدست شد، میگو و قارچ سرخ شده را به آن اضافه و مخلوط کنید تا سس شروع به جوشیدن کند.

۸. وقتی سس کاملا آماده شد، پاستا را با نمک و کمی روغن در آب جوش بپزید و به سس میگو و اسفناج اضافه کنید. پاستا را به آرامی با سس گرم مخلوط و سپس سرو کنید.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 3 =