برپایی نمایشگاه «عشق و جان» هنرمند اتیسم در گالری برمخ

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاه انفرادی مبینا یعقوبی با عنوان «عشق و جان» که با حمایت گالری برمخ برپا می‌شود، روایتی از زاویه دید مبینا یعقوبی هنرمند نوجوان اُتیسمی به طبیعت است. این نمایشگاه روز جمعه ۲۲ خرداد در گالری برمخ افتتاح می‌شود.

این هنرمند نوجوان که از کودکی نقاشی را برای ارتباط با جهان پیرامونی خود انتخاب کرده، حضور در نمایشگاه‌های مختلف گروهی را در کارنامه دارد که می‌توان به نمایشگاه پارالیم آرت ژاپن نیز اشاره کرد.

او در این نمایشگاه آثاری با موضوع گل را که با تکنیک‌های مختلف هنری خلق کرده در معرض دید عموم علاقه‌مندان قرار می‌دهد. آثار این هنرمند نگاهی خاص به طبیعت دارد و از بازنمایی گل‌ها نوعی ارتباط با زندگی را جستجو می‌کند؛ ارتباطی که با جان و عشق این هنرمند گره خورده است.

نمایشگاه «عشق و جان» روز جمعه ۲۲ خرداد برپا می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از آثار این هنرمند در گالری برمخ واقع در میرداماد، میدان محسنی، خیابان شاه‌نظری پلاک ۱۱ دیدن کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − هفت =