جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه قطر و امارات

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، منابع خبری گزارش دادند که وزیران خارجه قطر و امارات متحده عربی در گفت وگویی تلفنی درباره آخرین تحولات منطقه و کاهش تنش‌ها با یکدیگر رایزنی کرده‌اند.

پایگاه اطلاع رسانی وزارت خارجه قطر نوشت:محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی و عبدالله بن زاید آل نهیان در این گفت وگوی تلفنی آخرین تحولات منطقه به ویژه تلاش‌های سیاسی جاری و انجام شده و هماهنگی‌های مشترک به منظور کاهش تنش‌ها و تقویت امنیت و ثبات در منطقه را بررسی کرده‌اند.

وزیر خارجه قطر در این رایزنی تلفنی بر ضرورت پایبندی همه طرف‌ها به گفت‌و‌گو و دیپلماسی و اجرای آنچه در تفاهمنامه میان ایران و آمریکا درباره آن توافق شده، تاکید کرده است.

وی بار دیگر بر حمایت قطر از همه تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها در منطقه و دستیابی به توافقی فراگیر که باعث ایجاد صح پایدار در منطقه شود، تاکید کرده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 19 =