جزئیات آماده باش در اسرائیل برای حملات موشکی ایران

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، «ایال زمیر» رئیس ستاد ارتش اسرائیل در حال ارزیابی شرایط با تمامی فرماندهان ارتش در پی حمله هوایی به حومه جنوبی بیروت بوده و ارتش اسرائیل خود را برای حملات موشکی ایران آماده می‌کند.

اسرائیل امروز (یکشنبه) بار دیگر برخلاف مفاد آتش‌بس ایران و آمریکا و برخلاف خواسته‌های ایران در یادداشت تفاهم مبنی بر پایان درگیری‌ها در همه جبهه‌ها از جمله لبنان، دست به حمله به ضاحیه لبنان زده است. بر اساس اعلام رسانه‌های اسرائیلی، حمله به ضاحیه بیروت، با هماهنگی آمریکا صورت گرفته و فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در جریان این حمله قرار گرفته است.

مقامات اسرائیلی معتقدند که ارزیابی کنونی حاکی از آن است که اسرائیل به نقض آتش‌بس پاسخ خواهد داد و به شلیک موشک به سوی سرزمین‌های اشغالی اقدام خواهد کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 5 =