فوری / یک ایرانی با درخواست اف‌بی‌آی بازداشت شد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، پلیس مونته‌نگرو در اطلاعیه اعلام کرد که پلیس و اداره تحقیقات فدرال ایالات متحده (اف‌بی‌آی)، یک تبعه ایرانی را به اتهام حملات هکری که به زیرساخت‌های ایالات متحده به میزان 3.4 میلیارد دلار خسارت وارد کرده بود، دستگیر کرده است.

طبق گزارش رویترز، این مرد 39 ساله، با تابعیت دوگانه ایرانی و ترکیه‌ای، توسط دادگاه ناحیه جنوبی نیویورک به اتهاماتی از جمله توطئه برای ارتکاب کلاهبرداری رایانه‌ای، هک و سرقت هویت تحت تعقیب بود.

اداره پلیس مونته‌نگرو روز پنجشنبه اعلام کرد که او در تفرجگاه ساحلی “آدریاتیک کوتور” دستگیر شده است.

در این بیانیه ادعا شده است: «از سال 2013 به بعد، … او حملات هکری گسترده‌ای را … با هدف قرار دادن بیش از 150 دانشگاه در ایالات متحده انجام داده و خسارتی بالغ بر 3.4 میلیارد دلار به بار آورده است.»

پلیس آمریکا افزود که این پرونده اکنون برای مراحل استرداد به قاضی دادگاه عالی در “پودگوریتسا”، پایتخت مونته‌نگرو، ارجاع خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × یک =