زلنسکی از احتمال پایان جنگ گفت/ نقش تعیین‌کننده آمریکا چیست؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، زلنسکی شنبه شب در شبکه اجتماعی ایکس گفت که «تماس تلفنی بسیار خوبی» با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا داشت و «روز استقلال را به ترامپ و همه آمریکایی‌ها تبریک گفتم.»

وی افزود: ما از آمریکا به خاطر تمام کمک‌هایی که دریافت کرده‌ایم – از موشک‌های جاوالین و پاتریوت گرفته تا حمایت سیاسی – سپاسگزاریم و عمیقا برای این که آمریکا در دفاع از استقلال ما در کنار ما ایستاده است، ارزش قائلیم.

زلنسکی نوشت: من و ترامپ در مورد وضعیت فعلی در خط مقدم و همچنین تلاش‌های دیپلماتیک خود صحبت کردیم. چشم‌انداز واقعی برای پایان دادن به این جنگ وجود دارد و عزم آمریکا تعیین‌کننده است. ما توافق کردیم که این بحث‌ها را در طول اجلاس ناتو در آنکارا ادامه دهیم.

این در حالی است که دمیتری پسکوف سخنگوی کرملین شنبه اعلام کرد: اگر زلنسکی تمایل خود را برای سفر به روسیه ابراز می‌کند ما از آن استقبال می‌کنیم. اما می‌خواهیم به او یادآوری کنیم که رئیس جمهور ولادیمیر پوتین از آمادگی خود برای استقبال از او در مسکو صحبت کرده است.

سخنگوی کرملین تاکید کرد: زلنسکی هرگاه برای اتخاذ تصمیم‌های مهم و مسئولانه آمادگی داشته باشد، می‌تواند به مسکو بیاید.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم مجله فارسی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + دوازده =