مدیر ارتباطات زیرساخت: بیش از ۱۰ میلیون نفر بازی ایران و مصر را آنلاین دیدند
به گزارش خبرآنلاین، صبح امروز، شنبه ۶ تیرماه، دیدار فوتبال ایران و مصر در جام جهانی ۲۰۲۶، مصرف اینترنت را به اوج خود رساند و به ۷.۲۰ ترابیت بر ثانیه رسید. این رقم اگرچه از بازی ایران و بلژیک کمتر بود، اما معادل تماشای همزمان حدود ۱۰ میلیون کاربر از طریق اینترنت برآورد میشود.
به نقل از زومیت، بهزاد اکبری، معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در پستی که در صفحه شخصیاش در پلتفرم ایکس (توییتر سابق) منتشر کرد ضمن ارائه نموداری از افزایش مصرف اینترنت در زمان برگزاری این مسابقه فوتبال، اعلام کرد که بیش از ۱۰ میلیون نفر این بازی را از طریق پلتفرمهای آنلاین مشاهده کردهاند.

همچنین، بازی ایران و بلژیک در جام جهانی ۲۰۲۶، که یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ برگزار شد، طلسم پیک ترافیک اینترنت را بعد از قطعی ۸۸ روزه شکسته بود و میزان مصرف اینترنت را به عدد ۷.۵۶ ترابیت بر ثانیه رسانده بود.
۵۸۵۸
نظرات کاربران